Suunnittelija
Pirjo Teckenberg

Pirjo Teckenbergin suunnittelemat tuotteet valmistettu italialaisesta kasviparkitusta nahasta sekä tyylikkäästä Jacquard polyesteristä. Tuotteet ovat tyylikkäitä käyttötuotteita ripauksella trendikkyyttä. Mallistosta löytyy laukkuja töihin, kaupungille, viikonlopun viettoon ja illanistujaisiin.

Tuotteille on myönnetty korkealuokkaisesta muotoiluosaamisesta kertova Design from Finland- merkki. Laukut ovat saaneet myös Suomalaisen Työn Liiton myöntämän Avainlippu-tunnuksen. 

Design by Pirjo Teckenberg


Muok.PirjoT

 


 

Suunnittelija
Minna Jermilä

Minna Jermilän suunnittelemassa ekologisessa laukkumallistossa materiaalina on käytetty merestä kerätystä muovista jalostettua kangasta. Laukkujen somisteissa on käytetty kasviparkittua nahkaa. Ekologisesta laukkumallistosta löytyy reppuja, laukkuja ja pussukoita työelämän tarpeisiin sekä viikonlopun rentoon retkeilyyn.

Inspiraatio mallistoon kumpusi Suomen luonnosta, kirpeästä tuulesta, puiden tuoksusta, keinuvista heinistä, lehdillä kimaltelevista sadepisaroista, linnun laulusta. Palaset näistä mielikuvista muovasivat tuotteisiin muotoa, elementtejä ja viittauksia. Kaupunkielämän harppausten sykkeeseen ja hoppuun voi saada palasen luonnon rauhallista tunnelmaa mukaansa.

Muotokieleltään ajattomat tuotteet on tehty laadukkaista materiaaleista ja ne on myös tehty kestämään. Malliston laukut valmistetaan Suomessa ja Virossa.

”Havina” Design by Minna Jermilä

Mallisto tulossa.

 


 

Tarvitsetko apua?

 Kysy meiltä lisää, me autamme sinua. Vastaamme viimeistään seuraavana työpäivänä.

Otayhteyttä